Üdvözlet Mindenki!

ElektroHUN Oldalán üdv mindenki, ide írok minden fontosabb tudni valót rólam, a helyzetről, és a videókról.

2011. június 6., hétfő

Titeket néha ez nem idegesit?

Felmegyek a csatornámra, megnézem hogy mi a helyzet, és ezt olvasom.

"csinálj modos videot is"
Ebben van fogalmazási hiba?
Van!
Sajnos.
Csak engem zavar hogy nem írjátok ki a Jeleket? Nem mindegy hogy
"csinálnál modolt videókat"   "Csinálnál Moddolt videókat (is)?"Nem jobb? Lehet hogy nagy szlogen a neten hogy "lecci" meg hogy a "hogy" ot "h"-val írod, de sokkal de sokkal értelmetlenebb mondatot kreálsz így.

Felsorolom amikre Megkérlek hogy szavakat írjátok ki rendesen. Tőlem azt írsz másnak amit akarsz, de amikor nekem kommentelsz, nézd át mit írsz. Elgépeled, elgépelted. De folyamatos jel kihagyással folyamatos nyalós leeeccciiiiiiiii ilyeneket nem kérek. Tehát:

  • Hogy -h
  • Légy szíves - lecci - leci - ......
  • Csinálnál ilyen videót? (emelem a ?-jelet) csinaj ijen vidit
Ezek amiket észre vettem, legközelebb kitörlöm, és nem foglalkozom vele! Tehát nézd át mit írsz nekem! (Ékezetek elnézem hogyha angol billentyűd van!) 

Érdemes nézni a piros Alá húzásokat azoknál a szavaknál amik nem helyesek! A Youtube a nyelvedhez igazítja a szavakat. A Minecraft Meg a ilyen nem magyar szavakhoz tartózó szavakat is alá húzza. De érdemes át nézni mit húz alá! 

UI: Félre értés ne essen! A lényeg hogy kitudjam venni mit szeretnél mondani a kommenteddel!  Úgy írsz ahogyan akarsz! Csak kitudjam venni mit szeretnél! 
   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése